2017-06-25

I fredags var det som alla nog vet midsommarafton. Jag spenderade min midsommar med Carro och Simon och vi började dagen med att fara till Gammlia tillsammans med Jesper. Där var det midsommarfirande med sång, dans och olika attraktioner, jättetrevligt! Vi for sedan tillbaka till Ersboda och åt middag, vi hade gjort en buffé med lite allt möjligt smått och gott. Proppmätta blev vi men självklart fick lite jordgubbar med glass och grädde också plats efteråt.
 
Senare på kvällen for jag och Carro iväg och spelade kubb och umgicks med Gösta och hennes familj i några timmar. Hade en jättebra midsommar!!
 
 
Igår vaknade jag upp hos Carro och Simon vid halv 3.. Hann göra mig klar, äta middag och packa mina saker innan jag och Carro cyklade till stan för att gå på tivolit med Jennie, Pernilla och Jacqueline. Vi åkte någon karusell och åt munkar och när vi sedan kände oss nöjda (och blöta!!) gick vi till Allstar för lite snacks och dryck. Jag var hemma strax innan 12 och då blev det serietittande tills jag somnade tidigt imorse.
 
Idag vaknade jag vid 1 och hoppade direkt in i duschen. När jag är klar med detta inlägg ska jag göra mig klar för vid halv 3 ska jag cykla till stan och möta upp Jennie och Pernilla. Vi ska på tivolit en sväng till för vi har kvar biljetter från igår. Sedan följer Jennie med mig hem och sover här då vi åker till Vindeln tidigt imorgonbitti. Vi har nu 2 veckors intensivkurs för körkortet framför oss, så det blir fokus på det och våra sociala liv kommer läggas åt sidan.