2017-05-31

Helgen i Härnösand var supermysig! Det blev en riktigt lugn helg då vi var uppe sent på nätterna och sov länge på dagarna, såg på film och levde på onlinepizza. Jag och Gösta kom hem till Umeå vid 21-tiden i söndags och jag for då hem direkt och kollade på Tusenbröder tills dess att jag somnade.
 
I måndags var jag i skolan och gjorde bort en redovisning och ett nationellt prov. När jag sedan kom hem for jag, Pernilla och Sätre runt på alla systemen i Umeå för att ladda upp med alkohol till helgen. Jag och Pernilla åt sedan middag på stan med Carro innan jag for hem och kollade på Tusenbröder.
 
Igår var jag hemma från skolan så vid 16-tiden for jag, Jennie och Carro till Farmor och hälsade på henne. Vi spelade lite kort och surrade en massa.♡ Vi for sedan till Avion där vi hämtade ut våra yran-armband, åt middag på Subway och sedan skulle Jennie handla lite saker på Ikea. Jag och Jennie blev sedan hämtade av Anton och Joel och vi åkte till Obbola då jag skulle sova hos dom. Jennie färgade mitt hår och sedan gick vi och la oss.
 
Idag har jag varit i skolan och sedan jag kom hem har jag hunnit tvätta och sova ett tag. När jag är klar med det här inlägget ska jag försöka knåpa ihop en skoluppgift och sedan blir det nog lite Tusenbröder. Imorgon har jag min första körlektion och sedan väntar årets bästa helg - BRÄNNBOLLSYRAN!!